Umbraco CMS – För E-handel & Webbpublicering

För e-handel och andra typer av företagshemsidor är Umbraco CMS det mest lämpliga alternativet, eftersom det kan kopplas ihop med ditt nuvarande Microsoft-baserade affärssystem, som exempelvis Pyramid, Monitor eller Visma.

Fördelarna med Umbraco

Umbraco bygger på .NET och är utvecklat för att passa de behov som små och medelstora företag har. Om du exempelvis behöver en specifik portal för att rekrytera personal, eller någon annan typ av internt system så kan detta enkelt utvecklas tack vare sin inneboende flexibilitet. Inom systemutveckling utgör Umbraco och dess .NET-baserade utvecklingsmiljö en stabil grund för gränslösa möjligheter.

Övriga fördelar är bland annat:

  • Integration med betalningslösningar och andra typer av e-handelsmoduler är lätt att implementera.
  • Licensfritt, vilket innebär att det inte tillkommer extrakostnader.
  • Stora möjligheter att skräddarsy efter dina önskemål.
  • Mycket enkelt att optimera för sökmotorer.

Att välja Umbraco-utvecklare

Det finns idag ett flertal webbyråer som arbetar med att utveckla webbplaster i Umbraco. För att du ska känna dig trygg i ditt val är det viktigt att välja ett företag som är certifierad Umbraco partner. Detta garanterar att de besitter tillräckligt stor kunskap och erfarenhet för att kunna tillgodose flera olika typer av behov. En av de mest kända utvecklarna inom Umbraco är Toxic Interactive Solutions.

Enkelt att arbeta i

umbraco

Enkelt för e-handel

Umbraco är ett enkelt CMS att lägga in information i. Du kan faktiskt hämta produktinformation från ditt nuvarande affärssystem, vilket minskar arbetsbördan och ökar effektiviteten. Denna information kan sedan läggas in under lämpliga kategorier på din webbplats. Du kan också sätta upp specifika inloggningar för olika personer i din organisation.

De fält där du sedan lägger in produktinformation eller bilder och texter kan skräddarsys efter dina önskemål, vilket betyder att allt som är överflödigt inte behöver finnas med. Detta gör också att det blir smidigt att arbeta i detta CMS. Om du någon gång har arbetar med exempelvis WordPress så kommer du sannolikt inte att ha några svårigheter, eftersom båda editorerna är väldigt lika. Givetvis kan du också få support om det är något som är oklart.

Glöm inte heller att det finns stora företag som använder Umbraco, exempelvis Heinz och minnestillverkaren Sandisk. Självklart har de valt Umbraco för att kunna få sin sida exakt som de vill ha den.

Du är i ett gott sällskap tillsammans med mer än 110 000 webbplatser om du väljer Umbraco för e-handel och webbpublicering.

 

 

 

Lämna en kommentar

Your email address will not be published.

Du kan använda dessa HTML-taggar och attribut:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>